Liefdevol bevallen

Kies de voorbereiding die bij jou past

Mirjam Vos

ISBN: 9789492995131
NUR: 850
Prijs: € 24,90
Uitvoering: paperback
Formaat: 15 x 23 cm
Omvang: ca. 320 pagina’s
Geïllustreerd door: Lucy Keijser
 

Liefdevol bevallen benadert de bevalling zowel als een fysiek als
een mentaal proces waarbij moeder en kind een team vormen.
Een team dat, gesteund door de partner en zorgverleners, optimaal samenwerkt.
Liefdevol bevallen laat zich gebruiken als een kompas waarmee je je eigen koers vaart en persoonlijke keuzes maakt die bij jouw situatie passen.

Met Liefdevol bevallen bereidt de zwangere vrouw zich op haar eigen wijze voor op de bevalling, kan ze de regie houden tijdens de bevalling en er positief op terugkijken – ook als het anders loopt dan vooraf gedacht.

Mirjam Vos heeft duizenden vrouwen begeleid bij hun zwangerschap en hen, samen met hun partner, voorbereid op de bevalling en geboorte van hun kind. Ze doet dat door het geven van verschillende soorten groepscursussen of door het aanbieden van privé-begeleiding. Vanuit haar brede scholing en visie sluit ze aan bij de zwangere van nu.

Liefdevol bevallen bevat:

  • Betrouwbare en eigentijdse informatie die de zwangere ondersteunt in haar keuzes
  • Oefeningen die bij de zwangere passen zodat deze beschikt over praktische handvatten en dito tips die zij kan inzetten tijdens de bevalling.

Recensie

Complete en prettige voorbereiding op de bevalling!
*****

‘Dit boek is een ontzettende aanrader. Het is compleet en alles wordt op een prettige manier beschreven. Mijn vriend was ook fan van dit boek, aangezien het boek niet van voor naar achter gelezen hoeft te worden. Je kunt van voor naar achter bladeren en de stukjes lezen die je graag wil. Het boek verwacht dus niet dat je bijvoorbeeld blz 39 hebt gelezen om ook blz 60 te begrijpen. Met andere woorden: top, en bestellen dit boek!’

Een lezeres op Bol.com – juni 2019

Samsara is onderdeel van de Ambassade Groep