APR

21

Non-dualiteit en Psilohuasca
+
Het absolute perspectief

Zaterdag 21 april 2018 | 12:30 – 17:30

 Amersfoort

Bevrijd jezelf van innerlijke verkramping en wordt weer verliefd op het leven!

Tijdens deze speciale workshop Non-dualiteit & Psilohuasca zal Peter tevens officieel zijn nieuwe boek presenteren.
Wil jij laagdrempelig kennis maken met de waardevolle inzichten van Non-dualiteit? Wil jij meer horen over hoe Psilohuasca een moeiteloze ingang kan zijn naar hogere staten van bewustzijn? En ben jij nieuwsgierig naar Peter’s nieuwe boek? Zorg dan dat je erbij bent op 21 april!

WORKSHOP

Dit is het. Hier komt alles samen. Dit is de diepe onbeschrijflijke essentie waar alle spirituele stromingen naar wijzen.

Je levensperspectief bepaalt je levenservaring.
De meeste mensen proberen buiten zichzelf van hun problemen af te komen en te streven naar geluk. Een tactiek die veel moeite kost en hooguit tijdelijk werkt. Nadelige bijeffect is stress en innerlijke verkramping. Er is een andere manier die veel beter werkt: Verander je perspectief!

Non-dualiteit is een levensperspectief dat voorbij gaat aan alles wat we op school krijgen aangeleerd. Het heeft een passende plek voor zowel wetenschap als spiritualiteit. De eeuwenoude wijsheden zijn voor de meeste mensen in onze maatschappij echter niet te begrijpen. Slechts enkelen die zich jarenlang hebben terugtrokken in een boeddhistisch klooster of hindoestaanse ashram leerden deze onbeschrijflijke uiterst waardevolle wijsheid. Tegenwoordig is de ultieme bevrijding echter voor veel meer mensen toegankelijk, dankzij de krachtige combinatie van Non-dualiteit & Psilohuasca.

Non-duale wijsheden zijn dankzij internet in overvloed beschikbaar. Er zijn echter veel mensen die het na jarenlang bestuderen perfect conceptueel kunnen navertellen, en toch niet die sprankelende ogen hebben die zo typerend is voor iemand die werkelijk is ontwaakt. Zoals de Boeddha 26 eeuwen geleden al zei: Naast wijsheid vergaring is er ook langdurige meditatie nodig. De mystieke-ervaringen, ook wel eenheidservaringen genoemd, zijn tegenwoordig veel gemakkelijker op te wekken.

Geestverruimende middelen zoals het wereldberoemde plantmedicijn Ayahuasca kunnen worden ingezet als een ingang naar hogere staten van bewustzijn. Als het op de goede manier wordt ingezet werkt het briljant en is het van onschatbare waarde. Helaas weten de meeste mensen niet waar ze aan beginnen, waardoor ze onnodig in heftige weerstand of angst terecht kunnen komen. Ook zijn er mensen met prachtige Ayahuasca-ervaringen die de ervaringen niet kunnen plaatsen en in een persoonlijke crisis terecht komen. Er zijn zelfs mensen die al honderden keren Ayahuasca hebben gedaan en nog steeds denken dat er iets mis met ze is. Allemaal niet nodig, want met de juiste voorbereiding, de juiste mindset en de juiste begeleiding, kan iedereen een eenheidservaring krijgen.

 

Waarom Psilohuasca? Zachter, legaler dan Ayahuasca en toch een heldere ingang naar eenheidservaringen. Een avondje doorzakken in de kroeg is schadelijker en gevaarlijker dan een ceremonie bij ons.

Wat ons uniek maakt is dat wij de combinatie aanbieden, waardoor je goed voorbereid een Psilohuasca-ceremonie in gaat en de handvaten krijgt aangereikt om de diepe inzichten in je dagelijkse leven te integreren. Want dat laatste is waar we het voor doen: Diepe innerlijke rust en liefde voor het Wonder van Bestaan, niet ergens anders met een middel op, maar hier, in de alledaagse realiteit. Psilohuasca is slechts een middel dat wij inzetten voor de ultieme bevrijding.

NB: Tijdens deze introductieworkshop wordt alleen vertelt over Psilohuasca. Alleen tijdens de 3-daagse weekenden en tijdens de stoomcursus worden ceremonies gedaan.

BOEK: HET ABSOLUTE PERSPECTIEF

Voormalig Apachepiloot Peter Gordijn verdiepte zich al tijdens zijn carrière bij de luchtmacht in persoonlijke ontwikkeling. Na 7 jaar zag hij een rode draad in al die boeken en cursussen, en schreef hij een boek over zijn levenslessen. Nadat hij uit principe defensie verliet, kwam hij in aanraking met Non-dualiteit & Ayahuasca. Diverse eenheidservaringen deden alle puzzelstukjes op z’n plek vallen. Het ging nog veel verder dan hij ooit dacht. Het was kraakhelder dat dit het einde was van zijn spirituele zoektocht. Het was het belangrijkste moment in zijn leven en heeft tot op de dag van vandaag een duurzaam positief effect. Het maakte in één klap duidelijk waar ontwaken, verlichting en Zelfrealisatie werkelijk over gaan. Zijn angst voor de dood is verdwenen, hij voelt een diepe innerlijke rust en heeft een vurige liefde voor wat hij noemt: het Wonder van Bestaan.

Peter’s nieuwe passie is het delen van dit ultieme inzicht. Hij gelooft dat hij niet bijzonder is en dat dit voor iedereen mogelijk is. De uitdaging is alleen dat het letterlijk onbeschrijflijk is. Toch liet Peter het vliegen helemaal los en trok hij zich in de winter van 2016/2017 terug om in alle rust in Frankrijk een nieuw manuscript te schrijven: Het Absolute Perspectief. Wellicht geholpen door zijn skills als helikopter instructeur is het hem gelukt om zonder zweverigheid kraakhelder te verwijzen naar het onbeschrijflijke.

Het boek drukt je met je neus op de feiten over je eigen innerlijke weerstand. Met zijn uitleg over het Absolute Perspectief geeft Peter je echt een kijkje achter de schermen van het bestaan. Vervolgens legt hij de link met de menselijke ontwikkeling, van identificatie met het ego tot voorbij Zelfrealisatie. En in het laatste deel beschrijft hij wat een radicaal andere zienswijze dit geeft op de grote levensvragen en op onze dagelijkse werkelijkheid. Ook biedt het boek praktische tools om de diepe inzichten simpel toe te passen in je eigen leven. Het is geen boek voor beginners, wel een absolute aanrader voor iedereen die wil weten hoe het echt zit.

SPECIALE GAST

Miriam Klein is ceremonieleider bij de Gewijde Reis (de bekendste Ayahuasca-aanbieder van Nederland) en speelde een sleutelrol in de eerste eenheidservaring van Peter. Zij zal het eerste exemplaar van Het Absolute Perspectief in ontvangst nemen.

SIGNEERSESSIE

Uiteraard is er na de officiële uitreiking van het eerste exemplaar voor iedereen de gelegenheid om het boek aan te schaffen (€17,90) en te laten signeren door Peter.

PROGRAMMA

Zaterdagmiddag 21 april 2018

12:30u Inloop

13:00u Het Absolute Perspectief

14:15u Pauze

14:45u Eenheidservaringen & Psilohuasca

16:00u Officiële boekpresentatie

16:30u Borrel & signeersessie

17:00u Afronden

17:30u Uitloop

LOCATIE

De Observant

Adres: Stadhuisplein 7, 3811LM Amersfoort

www.observant.nl

Goed bereikbaar met de auto en parkeergarage Stadhuisplein ligt naast de deur.

Vanaf Station Amersfoort is het 10 minuten lopen, of 5 minuten met de bus.

 

AANMELDEN

Reserveren doe je door een mail te sturen naar info@petergordijn.nl met daarin je naam en het aantal personen.

Bijdrage voor de workshop is € 15, te betalen bij binnenkomst. Dit is inclusief koffie en thee in de pauze en gratis eerste drankje bij de borrel.

Mensen die alleen voor de boekpresentatie komen zijn welkom om 16:00u. Geef dit wel duidelijk aan in je reserveringsmail s.v.p.

Word jouw innerlijke kompas blij van deze uitnodiging? Dan zien we je graag de 21e! Heb je nog vragen, horen wij het graag via info@petergordijn.nl of 06 46633877.

P.s. Sharing is caring. Help ons door deze uitnodiging te delen in je eigen netwerk!