De kracht van je lymfestelsel

Zelfmassagetechnieken en andere tips voor een optimale gezondheid

Lisa Levitt Gainsley

ISBN: 978-94-93228-67-2
NUR: 453/860
Prijs: € 31,99
Uitvoering: paperback
Formaat: 15,2 x 20,3 cm
Omvang: ca. 400 pagina’s
Oorspronkelijke titel:  The Book of Lymph
Vertaling: Minou op den Velde
Omslagontwerp: Joyce Zethof

Een praktische gids om je lymfestelsel gezond te houden.

De eerste-in-zijn-soort-gids die uitlegt hoe het masseren van je lymfestelsel bijdraagt aan een optimale gezondheid. Of je je nu fysiek en mentaal je beste zelf wilt voelen of kampt met een ernstig gezondheidsprobleem en ondersteuning nodig hebt tijdens de behandeling en het herstel; met de leerzame en praktische instructies uit De kracht van je lymfestelsel kun je zelf toewerken naar een pijnvrij en fit lichaam, een rustigere gemoedstoestand en een stralend uiterlijk – in slechts 5 minuten per dag.

Aan de hand van prachtige illustraties introduceert lymfetherapeut, docent en pleitbezorger Lisa Levitt Gainsley haar beroemde 5 minutenzelfmassages, die je gewoon thuis kunt uitvoeren. Manuele lymfedrainage is op dit moment een van de populairste en meest succesvolle gezondheidsmethoden, dankzij de verbluffende resultaten – een stralende huid, een plattere buik, een verbeterde immuniteit, minder ontstekingsreacties en een totale ontgifting van het lichaam. Lymfedrainage werkt zo goed omdat het lymfestelsel – een complex systeem van onderhuidse rivieren dat door het hele lichaam loopt – alle andere lichaamssystemen onderling verbindt. Zodra de lymfe stroomt, komt alles in beweging.

Recensie

NDB Biblion

Een praktische gids voor het gezond houden van het lymfestelsel door middel van lymfatische zelfmassage. Gecertificeerd lymfetherapeut Lisa Levitt Gainsley legt uit hoe het masseren van je lymfestelsel bijdraagt aan een optimale gezondheid en kan zorgen voor verbetering van de huid, het immuunsysteem, het verminderen van ontstekingsreacties en het ontgiften van het lichaam. ‘De kracht van je lymfestelsel’ is in een heldere, directe stijl geschreven en bevat zowel achtergrondinformatie als uitgebreid beschreven oefeningen. Voor lezers met interesse in het menselijke immuunsysteem en praktische methoden om fit en gezond te blijven.

september 2022

NDB Biblion publiceert aanschafinformaties (korte besprekingen) over recent verschenen boeken.
Deze spelen een belangrijke rol bij de selectie in de Nederlandse openbare bibliotheken.