Dieper in de stilte

Belemmerende patronen herkennen en loslaten met yoga

John Stirk

ISBN: 978 94 93228 97 9
NUR: 726
Prijs: € 29,99
Uitvoering: paperback
Formaat: 20 x 25 cm
Omvang: ca. 232 pagina’s
Oorspronkelijke titel: Deeper Still
Vertaling: Rob Beenker
Omslagontwerp: Erik Thé
 

Dieper in de stilte nodigt je uit om ‘de normen van yoga’ te overstijgen, en zo aan jezelf en je leerlingen een steeds diepere en transcendentere benadering aan te reiken. Het boek ligt in het verlengde van Stirks eerdere boek De diepere betekenis van yoga: het oorspronkelijk lichaam, en behandelt een nog diepere onderdompeling in de ervaring van de yogabeoefening, om zo belemmerende patronen te herkennen en los te laten, en toegang te krijgen tot de kracht van je eigen innerlijke leraar.

Schrijf je eigen verhaal, ontwikkel je eigen script, berijd de ongrijpbare golf die we yoga noemen, en stel je creativiteit open voor een dieper niveau!

Dieper in de stilte stelt je in staat jezelf en je leerlingen naar een nieuwe dimensie te brengen. Het:

  • spreekt de diepten van de geest aan via de lichamelijke ervaring;
  • nodigt uit tot waarachtiger contact met je leerlingen;
  • brengt de essentie van yoga en een diepere creativiteit in je leerlingen naar boven;
  • verbindt een oud concept met moderne westerse yoga;
  • vestigt de aandacht op het verband tussen gevoeligheid voor je zachte weefsels en de kwaliteit van je bewustzijn;
  • stelt dat de diepere aanwezigheid van de leraar een fundamenteel instrument is in je yogalessen.

Recensie

NDB Biblion

Een boek waarin aan yogaleraren wordt uitgelegd hoe ‘de normen van yoga’ te overstijgen, en leerlingen zo een steeds diepere en transcendentere benadering aan te reiken. In het boek worden uiteenlopende aspecten behandeld: de diepten van de geest aanspreken via een verdiepende lichamelijke ervaring, vermenging van het oude concept met moderne westerse yoga, het onderzoeken van de mogelijkheden van overvloedige resonantie in groepswerk en de ‘universele ervaring’, en meer. Invoelend en filosoferend geschreven. Voor een brede tot geoefende lezersgroep. Met illustraties en foto’s

april 2023

NDB Biblion publiceert aanschafinformaties (korte besprekingen) over recent verschenen boeken.Deze spelen een belangrijke rol bij de selectie in de Nederlandse openbare bibliotheken.