Emotionele vrijheid

Je bent geen speelbal van je emoties

Judith Orloff

ISBN: 978 94 9141 181 6
NUR: 770, 728
Prijs: € 26,90
Uitvoering: paperback
Formaat: 150 x 230 mm
Omvang: 416 pagina’s
Oorspronkelijke titel:  Emotional Freedom
Vertaling:  Aad van der Kooij
 

Praktische zelfhulpgids voor het werken met emoties. Door praktische oefeningen wordt de theorie voor iedere lezer direct ervaarbaar.

Judith Orloff is psychiater en ze heeft met Emotionele vrijheid een buitengewoon helder boek geschreven over hoe we onze negatieve emoties stapsgewijs kunnen transformeren.

De auteur ziet emoties als een trainingsveld voor de ziel en ze beschouwt het overwinnen van negatieve emoties als het trainen van je spirituele vermogens. Zij legt in het eerste deel uit hoe negatieve emoties omgezet kunnen worden in positieve gevoelens. Deze omzetting van negatieve naar positieve emoties creëert rust en schept emotionele vrijheid.

Zij combineert haar kennis van de medische wetenschap met haar liefde voor dromen, intuïtie en de energetica. Ze brengt al deze elementen samen in een praktisch boek, met veel praktische oefeningen, waarbij zij in het tweede deel de verschillende emoties, zoals angst en eenzaamheid, apart behandelt.

Emotionele vrijheid heeft een stroom van positieve en lovende ondersteuning losgemaakt.

Recensie

Hebban.nl

Marjan van Druenen op boekensite Hebban

Wat gebeurt er met je als je leest: ‘uw leven staat op het punt beter te worden’ en: ‘dit boek is een kans, grijp het!’ ? Dan wordt je toch geprikkeld om verder te lezen?