Het complete handboek voor Quantum Healing

Een A-Z lijst voor meer dan 100 veelvoorkomende kwalen

Deanna Minich

ISBN: 978 94 93301 58 0
NUR: 861
Prijs: € 29,99
Uitvoering: Paperback met flappen
Formaat: 15 x 23 cm
Omvang: ca. 320 pagina’s
Oorspronkelijke titel:  The Complete Handbook of Quantum Healing
Vertaling: Rob Beenker
Omslagontwerp: Joyce Zethof

Holistisch genezen gemakkelijk gemaakt

Ons leven is verweven met het onverwachte. Het is onvermijdelijk dat we weleens ziek worden of gewond raken. Het complete handboek voor Quantum Healing biedt inzicht in meer dan honderd gezondheidsklachten, zoals verkoudheid, slapeloosheid en migraine, en beschrijft de verschillende instrumenten die we tot onze beschikking hebben om het genezingsproces te bevorderen.

Met haar diepgaande kennis van zowel de medische als de spirituele kant van genezing, vertaalt auteur Deanna Minich haar medische kennis naar eenvoudige holistische genezingstechnieken die iedereen kan gebruiken. Duik in de wereld van Quantum Healing en ontdek hoe je je lichaam en geest optimaal kunt helpen herstellen!

In het boek vind je:
• Een A-Z-lijst voor meer dan honderd veel voorkomende kwalen.
• Verschillende genezingstechnieken voor elke kwaal, waaronder kruidengeneesmiddelen, voeding, essentiële oliën en kristallen.
• Citaten, meditaties en helende energie-oefeningen.

‘Dit boek is een prachtige integratie van oosterse en westerse geneeswijzen. Het is georganiseerd met tabellen, vragenlijsten en diagrammen om het gebruik te vergemakkelijken voor genezers of degenen die genezing nodig hebben.’

— Scott Rigden, auteur van The Ultimate Metabolism Diet