Het ligt niet aan jou (of mij)

Hoe relatieperikelen ware liefde onthullen

Clare Dimond

ISBN: 978 94 93301 55 9
NUR: 770
Prijs: € 19,99
Uitvoering: paperback
Formaat: 12,5 x 20 cm
Omvang: ca. 192 pagina’s
Oorspronkelijke titel:  It’s not you.. And it’s nog me
Vertaling: Elisabeth Roelvink
Omslagontwerp: Joyce Zethof
Verschijnt: najaar 2023
 

Ben je ooit genegeerd, niet gekozen, doodgezwegen, afgedankt of belazerd? En deed het pijn? Heeft het je lamgeslagen? En je hopeloos, ongeliefd, ongewenst laten voelen?

Het ligt niet aan jou (of mij) gaat over alle relaties en interacties waar we ons kwetsbaar bij voelen en waar afwijzing en uitsluiting kunnen optreden. Hoe zet je op dit soort momenten het hek juist open naar liefde?

In dit boek onderzoekt Clare Dimond hoe de werkelijkheid altijd een projectie van binnenuit is. Dit biedt ruimte om wonden en verliezen uit het verleden te helen. Extreme reacties zoals diepe onzekerheid, schaamte, angst en weerstand, laten zien dat we op die momenten niet in de realiteit leven, maar het verleden naspelen. Door dit in te zien, worden deze reacties doorgangen naar een diepe vrijheid, stabiliteit en liefde waarvan we niet hadden durven dromen.

Clare Dimond heeft vele jaren doorgebracht met lezen, studeren, cursussen volgen, gesprekken voeren; alles om met meer gemak zichzelf te leren zijn. Onderweg heeft zij heel wat diploma’s behaald, waaronder een BA Psychologie en MBA. Naast auteur is ze NLP-trainer, yogalerares en hypnotiseur. Pas toen zij het paradigma van de 3 Principes ontdekte veranderde alles. Zij zag dat onze hele ervaring van ons ‘zelf’, het leven en de wereld voortkomt uit de creatieve kracht van gedachten en dat we het vermogen hebben om ons daar bewust van te zijn. Zij werkt nu met individuen, scholen, bedrijven en organisaties om hen te helpen zien wat er achter hun vermogen om te bloeien steekt.