Het ligt niet aan jou (of mij)

Hoe relatieperikelen ware liefde onthullen

Clare Dimond

ISBN: 978 94 93301 55 9
NUR: 770
Prijs: € 20,99
Uitvoering: paperback
Formaat: 12,5 x 20 cm
Omvang: ca. 116 pagina’s
Oorspronkelijke titel:  It’s not you.. And it’s not me
Vertaling: Elisabeth Roelvink
Omslagontwerp: Joyce Zethof
 

Ben je ooit genegeerd, niet gekozen, doodgezwegen, afgedankt of belazerd? En deed het pijn? Heeft het je lamgeslagen? En je hopeloos, ongeliefd, ongewenst laten voelen?

Het ligt niet aan jou (of mij) gaat over alle relaties en interacties waar we ons kwetsbaar bij voelen en waar afwijzing en uitsluiting kunnen optreden. Hoe zet je op dit soort momenten het hek juist open naar liefde?

In dit boek onderzoekt Clare Dimond hoe de werkelijkheid altijd een projectie van binnenuit is. Dit biedt ruimte om wonden en verliezen uit het verleden te helen. Extreme reacties zoals diepe onzekerheid, schaamte, angst en weerstand, laten zien dat we op die momenten niet in de realiteit leven, maar het verleden naspelen. Door dit in te zien, worden deze reacties doorgangen naar een diepe vrijheid, stabiliteit en liefde waarvan we niet hadden durven dromen.

Recensie

Kim Coenen

Ik kreeg de kans dit veelbelovende boek van Uitgeverij Samsara te lezen en te recenseren. Dank je wel!

Voor het lezen

Toen ik dit boek zag in de catalogus van Samsara books, wist ik direct dat ik dit boek wilde lezen. Van Samsara Books kreeg ik de kans om het boek te lezen en te recenseren. Dank je wel. Ik ben dol op non-fictie en met name boeken rondom persoonlijke ontwikkeling, groei, mindset en liefde. Hierbij sluit dit boek perfect aan. Zeker omdat de boeken van Samsara books veelal een spiritueel tintje hebben, vind ik dat een mooie en sterke toevoeging aan zo’n verhaal. Ik ken Clare Dimond nog niet, maar ik heb goede verwachtingen.