Het mag ook makkelijk

Stop met ploeteren, vind geluk

De Slagersdochters
Linda Spaanbroek & Angela Mastwijk

ISBN: 978-94-93228-63-4
NUR: 770
Prijs: € 19,99
Uitvoering: paperback
Formaat: 12,5 x 20 cm
Omvang: ca. 176 pagina’s
Omslagontwerp: Joyce Zethof
 

Een lichtvoetig boek waarmee ploeteren verandert in moeiteloos leven!

Zwoegen en ploeteren lijkt de norm in onze maatschappij. Logisch dus dat stress en burn-out aan de orde van de dag zijn. Veel mensen zitten niet lekker in hun vel, psychische ziekten zijn gemeengoed geworden en piekeren lijkt bij het leven te horen. Er zijn inmiddels talloze therapieën, trainingen en technieken die je leren omgaan met dat psychische of emotionele ongemak. Veelal in de vorm van een lang proces van werken aan jezelf om beter te worden. Een ironische vicieuze cirkel waarmee we de gevolgen van ploeteren proberen op te lossen door nog meer te zwoegen.

Er is een geheel andere oplossing voor psychisch ongemak dan we denken, ontdekten Linda Spaanbroek en Angela Mastwijk jaren geleden. In Het mag ook makkelijk beschrijven zij deze sleutel tot moeitelozer leven en het ervaren van minder angst en stress. Het enige wat nodig is? Weten hoe we als mens eigenlijk functioneren en een gevoel krijgen voor onze ware natuur daarachter.

Dit luchthartige en lichtvoetige boek laat je een diepere spirituele waarheid zien waarmee ploeteren verandert in moeiteloos leven. Maak kennis met een paradigma dat in Nederland nog nieuw is, maar in de VS en Groot-Brittannië al met groot succes wordt ingezet in verslavingsklinieken, psychiatrische instellingen, gevangenissen en behandelkamers van psychologen.

‘Pas op: jouw leven kan ineens een stuk lichter worden na het lezen van dit dunne boekje! Door de humor en de mooie metaforen kijk je, voordat je het weet, ineens de andere kant op en herinner je je wat je diep vanbinnen weet maar steeds weer vergeet.’
— Mirjam Spitholt, auteur van Wil je gelijk of wil je geluk? en docent gelukskunde Saxion Hogeschool