Inner Engineering

Yoga als pad naar geluk

Sadhguru

ISBN: 978 94 9322 824 5
NUR: 728
Prijs: € 25,99
Uitvoering: paperback
Formaat: 15 x 23 cm
Omvang: ca. 240 pagina’s
Oorspronkelijke titel:  Inner Engineering
Vertaling: Prema van Harte
 

Inner Engineering biedt wijsheid, inzicht en praktische oefeningen aan en de kans om een leven van vreugde te bereiken. Hij geeft de lezer daarmee een concreet en toepasbaar programma voor persoonlijke transformatie, met originele, nieuwe methoden, ook wel de Inner Engineering genoemd, gebaseerd op de diverse yoga- en wijsheid-tradities.

Sadhguru’s vermogen tot vreugde, zijn geestdrift voor het leven, en de diepte en breedte van zijn nieuwsgierigheid en kennis inspireren inmiddels wereldwijd duizenden mensen. Zijn boek is vol momenten van verwondering, ontzag en intellectuele uitdaging en absoluut aansprekend voor een brede doelgroep. Niet voor niets een New York Times Bestseller!

Sadhguru is in alle opzichten een opmerkelijke man. Voor talloze mensen is hij niet alleen een heldere spirituele gids. Hij is zowel een pragmatische maatschappelijk activist als een hartstochtelijke actie- voerder voor de rechten van de mens, voor universele ontwikkeling en voor wereldvrede en welzijn.

Sadghuru Jaggi Vasudev is een yogi, een mysticus en stichter van Isha, een vrijwilligersorganisatie die zich bezighoudt met grootschali- ge humanitaire projecten en milieuprojecten. Hij heeft voordrachten gehouden voor het Wereld Economisch Forum, de Verenigde Naties, Stanford University, MIT, Harvard University, Wharton en vele andere instituties.