Je bent het geluk dat je zoekt

Rupert Spira

ISBN: 978 94 93301 15 3
NUR: 728
Prijs: € 25,99
Uitvoering: gebonden
Formaat: 12,5 x 20 cm
Omvang: ca. 286 pagina’s
Oorspronkelijke titel: You Are the Happiness You Seek
Vertaling: Han van den Boogaard
Omslagontwerp: Marion Vrijburg

Een liefdevolle begeleiding naar het feit dat het geluk dat we zoeken al in ons zit.

Hoe kunnen we geluk en vrede vinden? In dit boek brengt Rupert Spira de boodschap van alle grote religieuze en spirituele tradities terug tot twee essentiële waarheden: geluk is wat we zijn, en we delen ons zijn met alles en iedereen. Op basis van talloze voorbeelden uit zijn eigen leven laat Spira zien dat blijvend geluk zoeken aan de hand van objecten, situaties en relaties gedoemd is te mislukken en tot teleurstellingen leidt. Bekwaam leidt hij de lezer naar de herkenning toe dat we al het geluk zijn dat we zoeken.

Dit boek is voor iedereen die verlangt naar blijvend geluk en openstaat voor de mogelijkheid dat het ons altijd ter beschikking staat binnen onszelf, ongeacht onze omstandigheden.

‘Ik heb dieper begrip gekregen door het luisteren naar Rupert Spira dan door enig andere vorm van moderne spiritualiteit. De realiteit stuurt ons een boodschap die we mÓeten horen, en op dit moment is er geen boodschapper die Spira en zijn transformatieve essays
kan overtreffen.’
— Deepak Chopra, auteur van You Are the Universe, Spiritual Solutions en Super Brain

‘Rupert Spira’s gearticuleerde en intieme stijl van lesgeven is werkelijk transformationeel. Ik heb al zijn boeken gelezen en koester ze.’
— Rhonda Byrne, auteur van The Secret en The Greatest Secret

In de media

Je bent het geluk dat je zoekt in De Yogakrant

Recensie

NDB Biblion

Een spiritueel getint boek over het vinden van vrede en geluk. In dit boek brengt Rupert Spira de boodschap van alle grote religieuze en spirituele tradities terug tot twee essentiële waarheden: geluk is wat we zijn, en we delen ons zijn met alles en iedereen. Op basis van voorbeelden uit zijn eigen leven laat Spira zien dat blijvend geluk zoeken aan de hand van objecten, situaties en relaties gedoemd is te mislukken en tot teleurstellingen leidt. Beschouwend en onderzoekend geschreven, met ruimte voor het persoonlijke perspectief van de auteur. Voor een brede tot geoefende lezersgroep.

Rupert Spira (Londen, 1960) is een Britse auteur, keramist en spirituele leraar. Hij schreef meerdere boeken. Zijn werk werd in meerdere landen uitgegeven.

augustus 2023

NDB Biblion publiceert aanschafinformaties (korte besprekingen) over recent verschenen boeken. Deze spelen een belangrijke rol bij de selectie in de Nederlandse openbare bibliotheken.