Langs de weg van het hart

Lenie van Schie

ISBN: 978 94 92995 95 7
NUR: 728
Prijs: € 23,90
Uitvoering: paperback met flappen
Formaat: 15 x 23 cm
Omvang: ca. 480 pagina’s

De wereld om ons heen verandert in rap tempo. Een groeiende groep mensen gaat op zoek naar nieuwe betekenis in het leven. In ons ligt een potentieel aan wijsheid, opgesloten in de ego-identiteit. Bevrijding van die wijsheid kan een fascinerende ontdekkingstocht zijn. We kunnen daarbij putten uit zowel spirituele tradities als psychologische kennis op het gebied van groei en ontwikkeling.

Dit boek neemt je mee op die ontdekkingstocht. Het beschrijft stap voor stap een pad waarop je steeds dieper contact krijgt met je Zelf. Met de nodige theoretische achtergrond, tal van voorbeelden uit de praktijk en uitnodigingen tot zelf ervaren en zelfonderzoek, biedt het een unieke weg om jouw eigen werkelijkheid te ontdekken.

Lenie van Schie werkt als gz-psycholoog en coach vanuit een lichaamsgerichte en spirituele achtergrond. Ze is opgeleid in onder meer de humanistische psychologie en de lichaamsgerichte psychotherapie, en heeft zich verdiept in het sjamanisme en de westerse mystiek. In de Diamantbenadering, een contemporaine spirituele school van A.H. Almaas, vond ze de visie en aanpak die aansloten bij haar innerlijke pad. Ze volgde hier ook de lerarenopleiding.

Eerder verschenen van haar Leven in beweging en Het andere leven van Jezus van Nazareth.

Boekpresentatie
Op donderdag 1 april organiseerden wij voor het eerst een online boekpresentatie, gehouden in onze winkel Samsara Books & Art. Ongeveer zestig mensen keken mee via Zoom.
Hier kun je een foto-impressie bekijken van de middag.
Bekijk hier een video van de boekpresentatie.