Liefde laat geen sporen na

Miranda Warren

ISBN: 978 94 93301 53 5
NUR: 728
Prijs: € 24,99
Uitvoering: gebonden
Formaat: 12,5 x 20 cm
Omvang: ca. 380 pagina’s
Oorspronkelijke titel:  This Terrible Love
Vertaling:Bob Snoijink
Omslagontwerp: Hester van Toorenburg

Een uitdrukking van de zuivere schoonheid, verwondering en emotionele intimiteit van een bestaan dat ontbloot is van de filters van afgescheidenheid.

Liefde laat geen sporen na bestaat uit een verzameling posts op Facebook van Miranda Warren, geschreven vanuit een intiem, ontroerend en inzichtelijk non-duaal perspectief. Het boek bevat teksten die Miranda plaatste toen zij met een avant-gardistische theatergroep op tournee was in Europa, en later tijdens een stilteretraite. Het andere deel is een serie vertellingen over goeroes en overpeinzingen van een aantal algemene vragen over non-dualiteit, maar ook levendige en doorvoelde poëtische beschouwingen.

‘De waarheid: dat er niemand thuis is. En ook nooit is geweest. Hierbinnen zit niemand. Alleen het leven zelf. Leven zelf. Nu eens spreekt het, dan weer zingt het. En altijd danst het. Alleen maar leven; alles wat er te zien valt wanneer we bevrijd zijn van de filters die mensen als 3D-brillen dragen als ze naar de film van hun schijnbare bestaan in de droom kijken.’