Niets is belangrijker

Ontdek de waarheid in het leven zelf

Adyashanti

ISBN: 9789492995087
NUR: 728
Prijs: € 24,90
Uitvoering: hardcover
Formaat: 15 x 23 cm
Omvang: ca. 272 pagina’s
Oorspronkelijke titel:  The Most Important Thing
Vertaling:  Han van den Boogaard
 

In Niets is belangrijker laat de auteur je zien en ervaren hoe je het spel van de eigen persoonlijkheid kunt herkennen en doorzien. Zonder om de werkelijkheid van de spirituele zoektocht heen te draaien moedigt hij je in een reeks diepgaande ontdekkingstochten aan om de grenzen van je eigen verhalen te onderzoeken, open te staan voor de mogelijkheid van genade en die aspecten van het leven te omarmen die werkelijk en dus het allerbelangrijkst voor je zijn!

Zijn onderricht is een open uitnodiging om een pas op de plaats te maken en te onderzoeken en herkennen wat in de kern waar en bevrijdend is. Adyashanti is niet verbonden aan een bepaalde traditie of ideologie.

‘De waarheid waarnaar ik wijs is niet voorbehouden aan enig religieus gezichtspunt, geloof of dogma, maar staat open voor iedereen en is te vinden in alle mensen.’

Adyashanti is een Amerikaanse spirituele leraar die regelmatig lezin- gen geeft in de Verenigde Staten, Europa en Australië.

‘Adyashanti bedient zich niet van zenjargon, maar hij doorbreekt net als de grote zenmeesters van weleer de grenzen van het conventionele boeddhistische debat en spreekt rechtstreeks vanuit Zijn zelf. Zijn taal is fris, spontaan en dynamisch.’
Stephan Bodian

Samsara is onderdeel van de Ambassade Groep