Olifant heeft kriebel

Kaj Driessen & Barbara de Wolf

ISBN: 978 94 93301 79 5
NUR: 273
Prijs: € 16,99
Uitvoering: gebonden
Formaat: 25 x 25 cm
Omvang: ca. 380 pagina’s
Omslag: Steef Liefting
Verschijnt: maart 2024
 

Er liep een olifant door het bos. Zo’n hele grote grijze. Een beetje lomp, met vier poten, twee oren en een lange slurf zoals echte olifanten hebben. Maar deze olifant was toch een klein beetje anders…

Wat als je als olifant te horen krijgt dat er opeens een krokodil op je rug zit?

Olifant heeft Kriebel is een verrassend boek over een olifant die kriebel heeft. De schrijfstijl is origineel en zeer toegankelijk voor elke lezer. De humoristische en onverwachte wendingen zorgen in eerste instantie voor veel leesplezier voor jong en oud, maar kunnen je ook aan het denken zetten. Wat kan er allemaal kriebelen? Wat zou jij doen als je kriebel hebt en je kan er net niet bij? Schaam jij je weleens voor iets? Hoe voelt het om een last op je rug te moeten dragen?

De prachtige illustraties van Barbara de Wolf verrijken het avontuur en creëren een wereld waarin veel meer te zien en te ontdekken valt dan je in eerste instantie denkt. Het boek is daarom ook heerlijk om keer op keer opnieuw te lezen.

Olifant heeft Kriebel is een boek voor iedereen die weleens kriebel heeft gehad, niet wist waar het vandaan kwam en waar je net niet bij kon.