Opgaan in openheid

in een versplinterde wereld

Amoda Maa

ISBN: 978 94 93228 33 7
NUR: 728
Normale prijs: € 24,99
Actieprijs t/m 30 juni 2024: € 19,99
Uitvoering: paperback
Formaat: 12,5 x 20 cm
Omvang: ca. 176 pagina’s
Omslagontwerp: Hester van Toorenburg
Oorspronkelijke titel: Falling Open in a World Falling Apart
Vertaling: Han van den Boogaard
 

Opgaan in openheid is een geschenk voor moeilijke tijden dat heel goed past bij de huidige periode van verandering en onzekerheid.
Het is ‘een uitnodiging tot openheid’, en toont hoe ontwaakt leven gepaard gaat met de grenzeloze omarming van onze kostbare, rommelige menselijke ervaring in al haar subtiliteit en complexiteit – zowel de pijn als de vrolijkheid, zowel de verwarring als de helderheid – zonder je ermee te identificeren of haar te ontkennen. Dat is geen oefenpraktijk, maar onze natuurlijke staat van zijn.

Het  vormt de essentie van Amoda Maa’s onderricht: hoe je tegelijkertijd volkomen ontwaakt en volledig menselijk kunt zijn.

Recensie

Kim Coenen

Ik kreeg de kans dit veelbelovende boek van Uitgeverij Samsara te lezen en te recenseren. Dank je wel!

Voor het lezen

Op de Instagram pagina van Uitgeverij Samsara zag ik dit interessante en veelbelovende boek langs komen. Met name de flaptekst weet me enorm te intrigeren en nieuwsgierig te maken. Het boek heeft een hele zachte, rustige en gestileerde cover, met een opengaande bloemknop. De blauwe titel is mooi met het beeld afgestemd. Ik hoop op een leerzaam en mooi boek dat me mooie inzichten gaat brengen.