Positief over bevallen kaartenset

Visuele kaarten voor je geboorteplan

Milli Hill & Kate Evans

ISBN: 978 94 92995 99 5
NUR: 492
Prijs: € 24,90
Uitvoering: kaartenset
Formaat: 9,5 x 12,5 cm
Omvang: 100 kaarten
Oorspronkelijke titel:  Visual Birth Plan Cards
Vertaling: Minou op den Velde
 

Fantastisch visueel hulpmiddel voor zowel zorgverleners als aanstaande ouders! Overdenk al je bevallingskeuzes met dit handige kaartdek bestaande uit 100 kaarten, gebaseerd op Milli Hills bestseller Positief over bevallen. De kaarten kunnen op allerlei manieren worden gebruikt: door zwangere vrouwen (en hun partners) die op een visuele en dynamische manier willen nadenken over hun bevallingskeuzes, doula’s, verloskundigen, of door geboortezorgprofessionals als vertrekpunt voor activiteiten en gesprekken met hun cliënten.

Milli Hill richtte in 2012 de Positive Birth Movement (PBM) op, een wereldwijd netwerk van discussiegroepen over zwangerschap, met als doel het verbeteren van bevallingen en een betere toegang voor vrouwen tot steun en informatie. Ze schrijft daarnaast talloze publicaties over bevallen, borstvoeding geven en moederschap. Twee jaar lang schreef ze een populaire column voor best Magazine, en op dit moment is zij columnist voor Telegraph Women.

Kate Evans is prijswinnend cartoonist, artiest, activist, auteur en moeder. Haar werken verschenen o.a. in The Guardian.