Stilte z i j n

Meditaties en inspiraties over bewustzijn

Maaike Dijkstra

ISBN: 978 94 93228 32 0
NUR: 728
Prijs: € 23,99
Uitvoering: hardcover, luxe editie met linnen omslag
Formaat: 12,5 x 18 cm
Omvang: ca. 140 pagina’s
Omslagontwerp: Jolein Melis
 

Een prachtig geïllustreerd cadeauboekje vol inspiraties en meditaties over stilte. Het perfecte geschenk voor iedereen die verlangt naar vrede en waarheid.

Dit boek is geschreven voor iedereen die verlangt naar vrede en waarheid. Het bevat inspiratie en meditaties over stilte. Stilte verwijst hierin niet naar de afwezigheid van geluid, maar naar de afwezigheid van het persoonlijke zelf. Het boek is een uitnodiging tot zelfonderzoek, dat kan leiden tot het ontdekken van je ware aard als bewustzijn. Stilte zijn toont het proces van ontwaken op verschillende niveaus: de herkenning op het niveau van je hoofd, je hart en je buik – tot werkelijk thuis zijn.

Leven in volledige overgave. Werkelijk thuis zijn is zien dat je geen controle hebt over het leven en dat je ware aard stilte en vrede is. Daarmee ontstaat een geheel nieuw leven: levendig, mysterieus, oorspronkelijk en liefdevol. Zonder de verkramping en spanning verbonden met het denken. Je ziet dat het leven geheel onpersoonlijk plaatsvindt.

Uit het boek:

Dat wat je werkelijk bent, is vrij

het blijft altijd onaangetast

het heeft niets nodig

het is grenzeloos licht en vervuld van zichzelf

het straalt vanuit je diepste wezen de wereld in

het is Liefde

en het wacht op je om ontdekt te worden.