Urban tantra

Heilige sexualiteit voor de 21e eeuw

Barbara Carrellas

ISBN: 978 94 92995 00 1
NUR: 865
Prijs: € 36,90
Uitvoering: paperback
Formaat: 23 x 26 cm
Omvang: ca. 360 pagina’s
Oorspronkelijke titel:  Urban Tantra
Vertaling:  Micha Maalman
 

Seksuele en spirituele gelukzaligheid is ook te vinden in de gehaaste samenleving van vandaag! In Urban Tantra heeft seksuologe Barbara Carrellas de eeuwenoude tantra-beoefening vernieuwd voor de moderne, seksuele ontdekkingsreizigers die nieuwe grenzen willen ontdekken.

Met een spannende mix van erotische technieken en bezielde spirituele wijsheid bevat Urban Tantra een nieuwe kijk op de mogelijkheden en verantwoordelijk- heden van tantra in de wereld van vandaag. Het biedt tevens de nieuwste informatie voor die mensen die in deze eigentijdse vorm van tantra een uitdaging zien hun relatie met de ander en zichzelf te verdiepen.

Met meer dan honderd eenvoudige technieken voor verlengde orgasmes en solo- en partnerseks, onthult Urban Tantra de heerlijke werelden van extase die voor iedereen beschikbaar zijn, ongeacht iemands geslacht, seksuele geaardheid of erotische smaak.

Urban Tantra verruimt bestaande ideeën over genot en versterkt intimiteit en seksuele vervulling.

Recensie

Hebban.nl

Marjan van Druenen

Erotisch ontwaken:
van mild tot wild.

Over tantra doen nogal wat verhalen de ronde. Hier in het westen wordt het veelal geassocieerd met seks; het tantrische geloof dat het ervaren van seksuele opwinding het proeven van goddelijke energie is, is een diepgaande en revolutionaire gedachte.