Vadervuur

Volg je eigen opvoedkoers en word de vader die je je kind gunt

Jeroen de Jong

ISBN: 978 94 93301 31 3
NUR: 854/ 770
Prijs: € 25,99
Uitvoering: paperback
Formaat: 13,5 x 21 cm
Omvang: ca. 240 pagina’s
Omslagontwerp: Hester van Toorenburg
 

Haal de beste vader uit jezelf!

Als vader ben je een groot voorbeeld voor je kind. Het wil met je spelen en moet op je kunnen bouwen. Maar hoe vul je je vaderrol in? Zoals je omgeving of je eigen vader? Of stap je buiten de kaders en maak je van het leven met je gezin een reis waarin niet alleen je kind, maar ook jijzelf kunt groeien en ontdekken?

Dit boek is niet het zoveelste opvoedboek, maar een moderne inwijdingsreis in het vaderschap. Het schuift hardnekkige en beperkende ideeën over hoe je je kind op zou moeten voeden aan de kant zodat je met een heldere blik kunt kijken naar wat wél werkt voor jou en je gezin.

Vadervuur daagt je uit om het vaderschap helemaal op je eigen manier in te vullen en zo de vader te worden die je je kinderen gunt: aanwezig, betrokken, ontspannen. En dat hoef je niet, zoals de meeste mannen doen, in je eentje uit te zoeken. Leer je eigen vadervuur kennen en opstoken aan de hand van thema’s als de rol van je eigen ouders, de veranderende relatie met je partner en de stap van opvoeden naar voorleven. Zo ga je echt het verschil maken in het leven met je kinderen.

‘Sinds ik vader ben volg ik trainingen bij Jeroen. Hij weet een veilige sfeer te creëren waarin iedereen tot zijn recht komt. Iedere keer neem ik waardevolle
inzichten mee naar huis. Ik gun elke (aankomende) vader een ervaring met De Praktijkvader!’
— Matthijs (deelnemer)

‘Een prachtboek. Een aanrader voor elke vader.’
— Ton van der Kroon, auteur De terugkeer van de koning: Man-zijn in de 21e eeuw

‘Vadervuur is een heerlijke bron van inspiratie voor mijn eigen vaderschap. Jeroen schrijft vanuit zijn hart en raakt me in mijn hart.’
— Jürgen Peeters, auteur Kinderen zijn geen puppy’s