Van doen naar zijn

De kracht van eenvoud

Linda Rood

ISBN: 978 94 92995 96 4
NUR: 728
Prijs: € 19,90
Uitvoering: hardcover met stofomslag
Formaat: 13,5 x 17 cm
Omvang: ca. 93 pagina’s

Ieder woord in dit boek is geschreven om je te herinneren aan het feit dat je al volledig bent. Nog meer (je best) doen is niet meer nodig en Linda neemt je vriendelijk, consequent en op directe wijze mee van doen naar zijn. Op die manier kun je ervaren dat zelfrealisatie onmiddellijk is, terwijl zich tegelijkertijd een verdiepend proces van heling en zelfbevrijding ontvouwt. Linda wisselt geschreven tekst af met concrete oefeningen voor zelfonderzoek, zodat je direct ervaart waarover ze schrijft en je de inzichten kunt integreren in je dagelijks leven.

Linda Rood ontwikkelde het zelfonderzoek ‘Vragen naar Vrijheid’, dat ze beschrijft in haar boek Het ja-gevoel en in het kinderprentenboek Mees en de magische poort. Naast het delen van inspiratie in haar boeken, artikelen en op sociale media, organiseert ze regelmatig bijeenkomsten en begeleidt ze mensen individueel. Bij uitgeverij Samsara verscheen van haar eerder Het ja-gevoel.

Online boekpresentatie
Op woensdag 19 mei is er een online boekpresentatie van Van doen naar zijn die je kunt bijwonen. Voor meer informatie zie onze agenda

Gesigneerd exemplaar
Bestel via onze webshop een gesigneerd exemplaar. Schrijf dan in het opmerkingenveld van de bestelling ‘gesigneerd exemplaar’. Op maandag 10 mei komt Linda signeren en worden de gesigneerde exemplaren verstuurd.