Verborgen Wijsheid

Leer de taal van je onbewuste

Erica Rijnsburger & Dolly Heuveling van Beek

ISBN: 9789492995193
NUR: 770
Prijs: € 24,90
Uitvoering: paperback
Formaat: 15,5 x 23,2 cm
Omvang: ca. 382 pagina’s
 

De auteurs zijn beiden ervaren coaches en laten zien hoe zelfonder- zoek kan leiden tot grotere vrijheid om te zijn wie je daadwerkelijk bent. Je hoeft niet langer iets of iemand te zijn: je kunt eenvoudigweg ‘zijn’ in het moment met alles wat zich aandient. Zo ervaar je op een diep niveau je eigenwaarde, onafhankelijk van het oordeel van je super- ego of van anderen. Een diepere ontspanning van lichaam en geest is het resultaat.

Jezelf bevrijden van de invloed van conditioneringen en onbewuste patronen is een reis op zich. Verborgen wijsheid biedt de lezer inzichten om hierin zijn of haar weg te vinden.

‘Onontbeerlijk boek voor coaches en hun cliënten. Want een goede coach gebruikt het hier en nu, kan oordeelloos kijken en past zelfreflectie toe. Dit boek biedt zowel diepgang als inspiratie om daarmee aan de slag te gaan.’
Aty Boers, auteur Coaching kalender

Recensie

Hebban.nl

 Marjan van Druenen

Waarachtig overweldigend!

Erica Rijnsburger zegt op haar website: ‘Bewustzijnsleer gaat uit van de gedachte dat er door allerlei ervaringen in ons leven een verdeeld bewustzijn in onszelf is ontstaan: een deel van ons kan naar de wereld kijken en deze ervaren zoals deze zich nu werkelijk aan ons voordoet; andere delen in ons zien en ervaren de wereld door de ogen van degene die ooit gekwetst is geweest.’ Een betere omschrijving kan ik er niet aan geven. Samen met coauteur Dolly Heuveling van Beek is Verborgen Wijsheid, Leer de taal van je onbewuste tot stand gekomen. Een fascinerende reis.