Wonderbaarlijk

Alles wat je moet weten als je vrouw gaat bevallen

Joyce Schouten & Marijn van der Zwaard

ISBN: 978 94 93301 63 4
NUR: 850
Prijs: € 22,99
Uitvoering: paperback
Formaat: 13,5 x 21 cm
Omvang: ca. 287 pagina’s
Omslagontwerp: Hester van Toorenburg
 

Een bevallingsboek speciaal voor partners.

Voor aanstaande moeders is er een kast vol goede boeken over de bevalling. De partners komen er bekaaid vanaf, terwijl het ook voor hen een heel indrukwekkende gebeurtenis is. Je gaat je kind geboren zien worden en je vrouw zien bevallen, en daarbij heb je een onmis­bare rol. Wat ga je eigenlijk meemaken en wat kun je voor je vrouw betekenen? Daarover schreven verloskundige Joyce Schouten en schrijver en zwangerschapscoach Marijn van der Zwaard dit heldere boek, vol onderbouwde informatie, gespreksstof en handvatten.

Wat is een wee, wat ontsluit er eigenlijk, hoe verloopt een bevalling? Wat gebeurt er in verschillende medische situaties? Wat is belangrijk bij de voorbereiding? Ook de babytijd en de band met de baby komen aan bod. Allemaal vanuit het perspectief van de aanstaande vader – of ieder ander die zijn of haar vrouw, vriendin, dochter of zus gaat steunen bij de bevalling.

Artikel in het Dagblad van het Noorden

‘Joyce en Marijn uit Groningen presenteren bevallingsboek voor partners. ‘Laat je niet bang maken door dat ene bloederige verhaal’
Stef Altena | 15 maart 2024

Bekijk het artikel over Wonderbaarlijk hier

Wonderbaarlijk in het magazine Vriendin