Het Spaanse Dorp

Thysa Zevenbergen op TV in het programma Het Spaanse Dorp: Polopos

Vanaf 1 juli tot 5 september iedere werkdag op RTL 4

Illustratrice en papierkunstenaar Thysa Zevenbergen is tot 5 september iedere werkdag om 21.30 uur te zien bij RTL4 in het populaire tv-programma Het Spaanse Dorp: Polopos.

Haar prentenboek Kleine Vos op zoek naar Overal & Nergens verscheen in maart 2019. Thysa sneed de prachtige beelden uit papier. Het boek ontving vele lovende recensies o.a. een 5-sterren beoordeling op de site van Libris.

Over het TV programma
In het bijna leeggelopen dorp Polopos zet Thysa samen met haar vriend Wijnand een kunstenaarsverblijf op (artist-residence). Een plek waar schrijvers zich kunnen terug trekken om een boek te schrijven, kunstenaars een collectie op kunnen bouwen, muzikanten liedjes kunnen schrijven en koks nieuwe recepten kunnen bedenken.

Onderin hun herberg gaan ze een koffiezaak openen. Een ontmoetingsplaats waar kunstenaars, locals en toeristen samen kunnen komen en koffie kunnen drinken.

In Polopos werkt Thysa aan het tweede deel van Kleine Vos.

Het vorige seizoen van het programma speelde zich af in Italië, “Het Italiaanse dorp: Ollolai” en was razend populair. De meest bekeken aflevering werd door meer dan 875.000 kijkers bekeken! Het is gebleken bij eerdere vergelijkbare programma’s, dat de deelnemers zeer geliefd raken bij het kijkende publiek.

Thysa Zevenbergen, iedere werkdag om 21.30 uur bij RTL4.
Instagram

Thysa in het Algeeen Dagblad, 4 juli 2019