Core light healing

Healing en creatie vanuit je innerlijke kracht

Barbara Brennan

ISBN: 978 94 93301 23 8
NUR: 726/ 861
Prijs: € 29,99
Uitvoering: Paperback met flappen
Formaat: 21,5 x 28 cm
Omvang: 254 pagina’s
Oorspronkelijke titel:  Core Light Healing
Vertaling:  Vera Groen
Omslagontwerp: Joyce Zethof
 

Barbara Brennan neemt je in haar bestseller mee op reis om vanuit je levensenergie het leven te creëren dat je wilt.

In Core light healing, beschrijft de auteur hoe je het leven waarnaar je verlangt kunt creëren door je creatieve levensenergie die vanuit je core-essentie in de kern van je bestaan oprijst, te leren begrijpen, te helen, bevrijden en benutten. Deze bron van creativiteit in jou is veel krachtiger dan je kunt bedenken. Je leven zal voorgoed veranderen als je haar leert accepteren en je met haar verbindt.

Barbara Brennan was een van de invloedrijkste healers van de 21e eeuw. In dit boek, het vervolg op Licht op de aura en Bronnen van licht, zet ze haar werk voort met grensverleggende en nieuwe informatie. Het boek gaat in op hoe je gebruik kunt maken van chakrahealings en bevat een verslag van de auteurs persoonlijke ervaringen. Daarnaast komen de volgende onderwerpen aan bod:
• De manier waarop wij blokkades in ons leven, lichaam en onze relaties creëren; hoe deze blokkades eruitzien, op elkaar reageren, en uiteindelijk storingen veroorzaken.
• Het proces waarmee we onze blokkades kunnen opschonen en ons creatieve vermogen kunnen versterken.
• Hoe we hogere zintuiglijke waarneming kunnen ontwikkelen en gebruiken.

Haar werk heeft zich ontwikkeld tot de Brennan Healing Science, een holistische healingmethode gebaseerd op het Human Energy Consciousness System.

Recensie

Hebban.nl

geschreven door Marjan van Druenen

Volg je zielsverlangen!

De inmiddels 79 jarige Barbara Brennan, geboren in Wisconsin, USA en voormalig fysicus bij NASA is sinds jaar en dag een beroemd healer.