Ik ben vrede

Een boek vol mindfulness

Susan Verde & Peter H. Reynolds

Vertaald door Stine Jensen

ISBN: 978-94-93228-70-2
NUR: 210
Prijs: € 14,99
Uitvoering: Hardcover
Formaat: 21 x 21 cm
Omvang: ca. 32 pagina’s
Oorspronkelijke titel:  I am Peace
Vertaling: Stine Jensen
Omslagontwerp: Steef Liefting
Leeftijdscategorie: 4+
 
Een prentenboek dat lezers van alle leeftijden zal helpen rust te vinden in chaotische tijden.

Een nieuw prentenboek in de succesvolle Ik ben-reeks! Wanneer de wereld chaotisch voelt, vind dan innerlijke vrede met deze toegankelijke mindfulnessbeoefening in Ik ben vrede. Geef uiting aan gevoelens in directe taal. Vind empathie door verbeelding. Verbind je met de aarde. Verwonder je over de schoonheid van de natuurlijke wereld. Adem, proef, ruik, raak aan en wees aanwezig.

Een perfect boekje voor in de klas of voor het slapengaan. De tedere, concrete vertelling van Susan Verde en de expressieve waterverfillustraties van Peter H. Reynolds brengen de ideeën van mindfulness terug naar een kindvriendelijk niveau. Met een begeleidende tekst van de auteur over het belang van mindfulness en een geleide meditatie voor kinderen. Ik ben vrede zal lezers van alle leeftijden helpen om zich geaard en heel te voelen.

Recensie

NDB Biblion

Een toegankelijke mindfulness handleiding voor kinderen. Wanneer de wereld chaotisch voelt, kun je innerlijke vrede vinden door middel van mindfulness. ‘Ik ben vrede’ begeleid kinderen op een praktische en directe manier naar het vinden van empathie, verbinding en verwondering door meer aanwezig te leren zijn in het moment. Inclusief geleide meditatie. In ‘Ik ben vrede’ staan op elke pagina een of twee korte zinnen in zachte, concrete taal naast expressieve waterverfillustraties in kleur.

juli 2022

NDB Biblion publiceert aanschafinformaties (korte besprekingen) over recent verschenen boeken. Deze spelen een belangrijke rol bij de selectie in de Nederlandse openbare bibliotheken.