Ik ben Yoga

Susan Verde & Peter Reynolds

vertaald door Stine Jensen

ISBN: 978-94-92995797
NUR: 210
Prijs: € 14,99
Uitvoering: hardcover
Formaat: 20 x 20 cm
Omvang: 24 pagina’s
Vertaald uit het Engels door: Stine Jensen
Leeftijdscategorie: 4+
 

Een adelaar die opstijgt tussen de wolken of een ster die twinkelt aan de avondhemel… Een kameel in de woestijn of een boot die de zee oversteekt. Yoga heeft de kracht tot transformatie. Niet alleen maakt het onze lichamen sterker en brengt het onze geest tot rust, met een beetje verbeelding laat het ons zien dat alles mogelijk is.

New York Times bestseller-illustrator Peter H. Reynolds en gecertificeerd yogadocent Susan Verde bundelen hun krachten in dit boek over creativiteit en zelfexpressie. Ik ben Yoga moedigt kinderen aan de wereld van yoga te verkennen en ruimte in hun hart te maken voor de wereld daarbuiten.

Als ik me klein voel in de wereld zo groot, kalmeer ik mijn geest, mijn lichaam, mijn adem.
Ik kan scheppen en verbeelden.
Ik ben yoga.

Recensie

‘Het is goed dat dit prachtige boekje er is, Yoga zal veel kinderen verder helpen om de hectiek van het dagelijkse leven terug te brengen tot behapbare porties. Het geeft rust. Het kind voelt zich letterlijk en figuurlijk veel meer in balans. Bovendien zijn de oefeningen heel leuk om te doen en je kunt dankzij de mooie namen van de houdingen er ook allerlei vrolijke, grappige of spannende verhalen bij verzinnen.

Het is een boekje waar het yogaplezier van af spat en de lichten, aansprekende illustraties benadrukken het plezier. Je krijgt vanzelf zin om ook al die houdingen te gaan doen. En dat kan! Achterin het boek staat elke oefening die het meisje doet heel duidelijk beschreven.’

uit de recensie van Leestafel.info – november 2020